26 Eki 2018

BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Türkiye Ağı 27 Haziran’da açıldı.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Türkiye Ağı’nın lansman toplantısı Boğaziçi Üniversitesi Albert Hall’da, 27-28 Haziran tarihlerinde yapıldı. Uluslararası kuruluşlar, STK’lar, üniversiteler ve iş dünyasından temsilcilerin katıldığı etkinliğin açılışı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, UN SDSN Turkey Onursal Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüderile BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon’un danışmanı ve Columbia Üniversitesi Earth Institute Direktörü Jeffrey Sachs başkanlığında gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıda “Sürdürülebilir Kent”, “Sürdürülebilir Turizm”, “Sürdürülebilir Tarım” ve “Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Oluşumu” başlıklarında paneller düzenlendi.