12 Kas 2020

“Great Taste Zero Waste: Nordic Inspiration for a Mindful Cuisine” etkinliği

Danimarka Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu ve Ticaret Ataşeliği tarafından 6 Kasım 2020’de gerçekleştirilen “Great Taste Zero Waste: Nordic Inspiration for a Mindful Cuisine” etkinliğinin moderasyonunu Boğaziçi Universitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer Yenal’ın moderasyonunda gerçekleştirildi.

Kuzey ülkeleri Bakanlar Kurulu işbirliği ile gerçekleştirilen Nordic Talks serisinin ikincisi 6 Kasım 2020’de gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Danimarka’da sürdürülebilir gıda ve gastronominin gelişmesine katkı sağlayan çok yönlü endüstriyel yaklaşımların ve kamu-özel sektör girişimlerinin ele alındı. Danimarka Büyükelçisi Danny Annan, Food Nation Denmark CEO’su Lise Walbom, Chr. Hansen Turkey Ulke Müdürü Ayça Akat Özyıldırım ve Novozymes Turkey Ulke Müdürü Dr. Umut Köroğlu’nun katılımı ile gerçekleşen Nordic Talks’un moderasyonu Boğaziçi Universitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer Yenal tarafından gerçekleştirildi.