15 Oca 2021

SDSN Türkiye 2020 Üyeler Buluşması 24 Aralık 2020 Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleşti

SDSN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın açılış konuşmasını yaptığı SDSN Türkiye 2020 Üyeler Buluşması’nda SDSN Türkiye üyesi üniversite ve araştırma kuruluşları bir araya geldi. Buluşmada SDSN Türkiye Ağı eski ve yeni üyelerinin tanışması sağlanırken, SDSN Türkiye Direktörü Dr. Tamer Atabarut tarafından Türkiye Ağı’nın 2020 faaliyetleri, SDSN Global çalışmaları, 2021 SDSN Türkiye Yıllık Faaliyetleri Planlaması, yeni işbirlikleri ve ortak etkinlikler ele alındı. Toplantıda Faruk Eczacıbaşı, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın gerçekleştirilmesi için dijital dönüşüm ve e-yönetişim”; Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan “Avrupa Yeşil Mutabakat ve Türkiye” konulu konuşmaları gerçekleştirdi.