07 Ara 2020

SDSN Türkiye 2020 Üyeler ve Paydaşlar Buluşması

SDSN Türkiye 2020 Üyeler ve Paydaşlar Buluşması 24 Aralık 2020 Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

SDSN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın açılış konuşmasını yapacağı toplantı SDSN Türkiye üyesi üniversite ve araştırma kuruluşlarını bir araya getiriyor. Buluşmada SDSN Türkiye Ağı eski ve yeni üyelerinin tanışması, Türkiye Ağı’nın 2020 faaliyetleri, SDSN Global çalışmaları, 2021 SDSN Türkiye Yıllık Faaliyetleri Planlaması, yeni işbirlikleri ve ortak etkinlikler ele alınacak. Toplantıda Faruk Eczacıbaşı, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın gerçekleştirilmesi için dijital dönüşüm ve e-yönetişim”; Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan “Avrupa Yeşil Mutabakat ve Türkiye” konulu konuşmalar gerçekleştirecektir.

Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak ekinliğe kayıt linki üzerinden kayıt alınmaktadır.

SDSN Türkiye 2020 Üyeler ve Paydaşlar Buluşması

24 Aralık 2020

Çevrimiçi

13:45                Karşılama