15 Oca 2021

UNSDSN Görev 4.7 Girişimi (Mission 4.7.) Vatikan Gençlik Sempozyumu’nda 16 Aralık 2020 günü başlatıldı

UNSDSN Görev 4.7 Girişimi, bu yıl yedincisi pandemi nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirilen Vatikan Gençlik Sempozyumu’nda Birleşmiş Milletler Eski Genel Sekreteri ve Ban Ki-moon Centre for Global Citizens’ın kurucusu Ban Ki-moon ve UNESCO Genel Direktörü Audrey Azoulay tarafından başlatıldı. Görev 4.7 Girişimi, UNSDSN Global Schools ve UNSDSN SDG Academy’in ortak inisiyatifiyle, UNESCO, Ban Ki-moon Küresel Vatandaşlık Merkezi, ve Columbia Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi işbirliği ile tüm dünyada Sürdürülebilir Kalkınma için Eğitim (SDG4) uygulamasını hızlandırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşma konusunda eğitimin kritik önemini vurgulamak için hükümet, akademi, sivil toplum ve iş dünyasından liderleri bir araya getirmektedir.